Lekker werken

Bezield Ondernemen

“Soms moet je even stilstaan om verder te komen.”

Als je van je werk houdt, het met bezieling doet, krijg je energie van je ondernemerschap. Ik heb zelf ervaren hoe het is als de passie eraf gaat. Ik werkte 25 jaar in het bedrijfsleven in sales, marketing, business development en als ondernemer. Leuk, leerzaam, ambitieus en stressvol. Door alles liep één rode draad: zodra ik er niet meer met hart en ziel mee bezig kon zijn, liepen de resultaten terug.

Om succesvol te zijn, is het van het allergrootste belang dat je van je werk houdt, het met bezieling doet. Alleen als je iets doet wat je leuk vindt, kun je succesvol zijn. Je straalt die winning mood uit en als die ontbreekt, dooft de vlam en scoor je niet.

Het niet bij je passie kunnen komen, is omkeerbaar. Ik kan je terugbrengen bij je oorspronkelijke drive en je je bezieling teruggeven. Doordat ik zowel mijn spirituele als commerciële vaardigheden aanspreek, help ik je verder met je ondernemerschap.

  • Ik begeleid je naar het maximaal haalbare op dit moment.
  • Je vindt rust en krijgt je passie terug.
  • We gaan van inspanning naar ontspanning
  • Van verkramping naar flow.

Meer weten of een kennismakingsgesprek? Vul het contactformulier in en we maken een afspraak.

Duurzame Inzetbaarheid Personeel

Als werkgever heb je een grote verantwoordelijkheid. Die stopt niet bij de salarisbetalingen en het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen. Je hebt ook een zorgtaak op je genomen met het aannemen van personeel.

De grootste uitval op de werkvloer heeft oorzaken in de privésfeer. Als het met de persoon achter de werknemer niet goed gaat, raakt diens verminderde inzetbaarheid jou rechtstreeks. In je portemonnee, in je productiviteit, je reputatie en in de onderlinge verhoudingen binnen je bedrijf. Alle reden dus aandacht te hebben voor jouw menselijk kapitaal en daar zuinig op te zijn.

Alleen, hoe organiseer je dat? Ga jij daar tijd en ruimte in je agenda voor vrijmaken? Naast al het andere wat jouw aandacht vraagt als ondernemer?

Het hebben van een luisterend oor en de therapeutische kwaliteiten om de juiste vragen te stellen, zijn mijn specialiteit. Ik werk psycho-energetisch en veel hobbels in het leven zijn daarmee te nemen. De meeste mensen doen dat zelf, hebben de mogelijkheid tot reflectie en relativering. Alleen niet iedereen kan dat en soms zijn de hobbels bergen. Dan kom ik in beeld.

Mijn methodes zijn complementair aan de reguliere zorg en duurzaam doeltreffend. Ik werk op alle lagen van de mens: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Vaak is een kort intensief traject, voldoende om de angel eruit te halen en iemand weer met plezier aan het werk te krijgen. Om dat zo te houden, is daarna een vervolgtraject mogelijk, waarin ik mijn begeleiding afbouw tot een vinger aan de pols gesprek 1 tot 3 keer per jaar.

De kosten hiervan staan niet in verhouding tot de winst die jij ermee behaalt. Bovendien heb je in mijn praktijk niet te maken met de wachttijden binnen de GGZ. Over het algemeen kan het eerste consult binnen 14 dagen plaatsvinden.

Medewerkers zijn misschien wel je kostbaarste onderdeel van je organisatie. De moeite waard om in te investeren. Ben je dat met me eens? Stuur me dan je gegevens via het contactformulier  en je hoort van me!