Aanbod

Word heel, word jezelf, word je hele zelf

Wat je gedurende jaren hebt opgebouwd is niet in 1 sessie opgelost. Daarom werk ik met hele dagen of trajecten en zijn alleen bij hoge uitzondering losse sessies te boeken.

Sowieso adviseer ik je een intake te doen. Heb je me vast even gezien en gehoord, weet je of je bereid bent wat van me aan te nemen en me wilt vertrouwen. Dat is de belangrijkste voorwaarde om met elkaar aan het werk te kunnen.

Het meeste werk ga je zelf doen. Ik geef je de handvatten, zet als het ware de deur voor je open. Of je daar vervolgens doorheen gaat, is aan jou…

In mijn zeer complete spiritueel energetische gereedschapskist zit onder andere:

Energetische Therapie

Blokkeert je energie, dan word je geremd in je ontwikkeling. Lek je energie dan kost je dat kracht, vaak ben je dan moe. Energiebeheer kun je leren en daarmee jezelf in balans krijgen.

Spirituele Coaching

Met het trekken van een kaart, pendelen, reizen in je binnenwereld met Leela kaarten en andere spirituele uitstapjes maken halen we inzichten uit je onbewuste. Bewustwording is hier het toverwoord.

Leela
Nummerologie

Geboortedatum Numerologie

In je geboortedatum zit opgesloten wat je te leren hebt en welke kwaliteiten je daarvoor hebt meegekregen.

Beperkende Banden Verbreken

De band met onze ouders drukt een stempel op onze ontwikkeling. Soms leidt dat tot een bekneld gevoel. Het verbreken van de beperking van die band helpt je in volle vrijheid je levenspad te lopen.

BBV

Tijdlijn regressie

Onverklaarbare klachten, processen die maar blijven duren, ziektebeelden waar je niet vanaf komt. Het is onduidelijk wat er aan de hand is en het zelf niet veranderen. Is dit je lot wat je maar moet ondergaan of is het mogelijk ten volle van je leven te gaan genieten? Door letterlijk het lopen van een tijdlijn gaan we terug in jouw levensloop. Op zoek naar de oorsprong volgen we het pad van jouw ziel, tot we een oplossing aangereikt krijgen voor jouw probleem.

Helende Reis

Emoties kunnen je leven verrijken maar je ook behoorlijk in de weg zitten. Achter elke emotie zit nog een andere. We reizen door je emotiolagen tot we bij De Bron komen waar alles goed is. Daar laad je je op en reizen we terug naar ons vertrekpunt. Onderweg ontsteken we ook nog een kampvuurtje. En helen we de emotie die je zo hindert.

Trance Healing

Handig als je niet naar me toe kunt komen. We zetten een lijntje open via (video)bellen en je vertelt me waar aan gewerkt mag worden. Dan stem ik me met gesloten ogen af op jou en geef de controle over aan het universum. Ook al zijn we niet op dezelfde plaats, voor mij is het alsof ik bij je ben. Ik werk met je zoals in mijn praktijk alleen dan in volledige stilte, in trance. Hier kom ik vanzelf weer uit. Jij ligt ondertussen lekker op je eigen bank of bed en komt mogelijk ook in een droomsfeer. Een bijzondere, krachtige ervaring voor ons beiden.

Access Bars

Al onze overtuigingen, vooroordelen en gedachten hebben een plekje in ons hoofd. Door het aanraken van de juiste punten, 32 in totaal, kom je erachter wat ervoor zorgt dat je niet je maximale potentieel leeft.

Access Bars
Reconnective healing

Reconnective Healing

Zet je op je levenspad door herstel van je verbinding met het universum en herbevestiging van jouw plek in het grote geheel.

Cranio Sacraal lichaamswerk

Tussen onze kruin en onze stuit stroomt ons hersenvocht. Door hier met aanrakingen contact mee te maken krijgt het zelfgenezend vermogen een boost.

Bezield Ondernemen

Als je van je werk houdt, het met bezieling doet, krijg je energie van je

ondernemerschap. Ik heb zelf ervaren hoe het is als de passie eraf gaat. Ik werkte 25 jaar in het bedrijfsleven in sales, marketing en als ondernemer. Leuk, leerzaam, stressvol en zeker de moeite waard. Door alles liep één rode draad: zodra ik er niet meer met hart en ziel mee bezig kon zijn, veranderde mijn uitstraling en liepen de resultaten terug.


Op enig moment ontdekte ik mijn meer spirituele kant en ging ik die als ondernemer neerzetten. Sindsdien snap ik heel goed hoe dit principe werkt en geef ik dat ook door. Ik begeleid je van inspanning naar ontspanning, van verkramping naar flow.

Je Leven op de Rit dag

We brengen jouw levensloop in kaart. De markante gebeurtenissen, de hoogte- en dieptepunten zetten we allemaal in een verhelderend overzicht. Het meest indrukwekkende diepen we verder uit. Wat heeft het je gebracht, wat heeft je gekost en waar mag de scherpte af? Daar zetten we een healing op.


Ook kijken we naar wat je in het dagelijks leven energie kost en wat je energie oplevert. Ik leer je hoe je minder energie verspilt en hoe je meer in je kracht kunt komen en bliiven. Met praktische handvatten waarmee je meer en meer in balans zult komen.


Dan halen we met een toegankelijke meditatie jouw grootste verlangen naar boven. Met behulp van al je zintuigen laat ik je ervaren hoe je leven zou kunnen zijn. Daar maak je een visionboard van als blijvende geheugensteun voor de richting die jij je leven wilt geven.


Om concrete stappen te zetten in de door jouw gewenste transformatie zoeken we daar symbolen en handelingen bij die je gaan helpen. Want als het gemakkelijk was, had je deze verandering al gerealiseerd.

Je leven op de rit dag