Ervaringen van anderen

Omwille van de privacy van mijn cliënten zijn al hun reacties anoniem.

“Na jaren therapie had ik mijn probleem nog niet opgelost. Ik werd er moedeloos van, maar wilde ook zo niet verder. Monique bood me een tijdlijn sessie aan en het was ongelooflijk wat daar uit kwam. Ein-de-lijk heb in een sleutel in handen waarmee ik weer kan gaan genieten.”

“Er is een klein wonder gebeurd, al jaren heb ik pijn in mijn arm. Artsen hebben niet kunnen ontdekken wat de oorzaak was en het niet kunnen behandelen. En nu is de pijn ineens weg!”

“Ik voel me heerlijk! Heb de hele dag geglimlacht en ik voel alles tintelen. Ik zit weer in mijn lijf. Voel me soort van bevrijd ofzo. Ik hoop zo dat ik dit vast kan houden! Dankdankdank”

“Ik lach nog steeds en heb ineens weer gesprekken met vreemden in de supermarkt. Ik ga dit een paar keer per jaar bij je doen, als een soort APK.”

“Heb weer zin in alles sinds vrijdag. Mijn buurvrouw zei: ‘wat zie je er goed uit’. Sollicitaties de deur uit gedaan, en mijn interesse voor andere zaken is weer terug!! Goed gedaan “

“Wat een sessie Monique. Ben kapot. Op een goeie manier. Heb je rituelen gedaan. Ga slapen nu, vanmiddag ook al gedaan. Mijn dochter wam thuis en kwam uit zichzelf me twee keer kusjes geven en knuffelen. Zo bijzonder. Dank. Wat doe je dit toch mooi. En goed. Met zoveel liefde. ❤️ Ik laat van alles los voel ik. En toe. Vooral toe.”

“Heerlijk om even te hebben kunnen uithuilen. Ik voel me veel lichter en snap nu dat ik verdriet heb om iets dat niet van mij is. Ik heb met Monique handelingen afgesproken waardoor ik het kan teruggeven en weet dat ik nu verder kan met mijn leven.”

“Ik heb heel veel ruimte gekregen, vooral in mijn buik. Ik heb een specifiek dieet en heb me vlak voor de sessie niet helemaal aan de regels daarvan gehouden. Mijn buik speelde daardoor van tevoren op, dat is nu helemaal weg. Ook voelde ik allemaal stootjes, alsof mijn rug gemasseerd werd, vanaf mijn schouderbladen tot aan mijn heupen. Ik zag een hele grote wolk pluis als van een paardenbloem. En de kleuren oranje en geel. Ik voel me nu heerlijk.”

“Ik leek door de tafel te zakken, voelde me heel zwaar. Op bepaalde plaatsen begon het erg te kriebelen. Ik rook een sterke brandlucht als van een open haard waarin dennenhout gestookt werd. Alles zat op slot, ik kon me niet bewegen. Mijn vingers tintelden. Ik rook daarna een zeeplucht, wasmiddel. Ik zag een hele felle, gele bol, niet de zon. En het was alsof ik boven mijn eigen lichaam hing. Nu voel ik me alsof ik een paar uur geslapen heb.”

“Het effect begon in mijn buik, mijn bekken werd zachter gemaakt en ik voelde iets verschuiven onder mijn bh-bandje. Dit trok door naar mijn hoofd. Mijn hersencellen leken voller te worden en ik voelde energie naar een plek gaan rechtsonder mijn borst, waar ik het graag wilde hebben om iets te genezen. Ik heb het wel koud gekregen. Ik zag licht, de kleuren blauw wit en had een engelengevoel. Het leek alsof ik subtiel geaaid werd op meerdere plekken van mijn lichaam. Ik voel me nu groter dan voor de sessie, mijn cellen lijken gevulder; toch voel ik me lichter, alsof er overal meer ruimte gekomen is.”

“Mijn gedachten gingen continu alle kanten op. En ik voelde me drie keer zo groot, mijn voeten, mijn borstkas, alles. Mijn hoofd pompte en klopte, dat was niet zo prettig. Ik zag verschillende kleuren, heel mooi. Ik voelde warmte onder mijn schouderbladen en in mijn buik. Mijn lichaam maakte tikjes en mijn voeten en armen trokken wat. Ik had het idee dat ik niet meer hier was en ook mijn ademhaling stopte even. Niet eng, wel vreemd. Het lijkt nu alsof ik uit mijn lichaam ben gehaald en er weer in ben teruggezet.”

“Wat ben jij een mooi mens. Ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen. Een bak vol spirituele wijsheid binnen handbereik. Sinds ik jou ken is alles op zijn plek gekomen. Eindelijk.”

Heb je even?
Even tijd?
Tijd om jezelf te helen?
En zullen we dat dan samen doen?