Contact en tarieven

Contactformulier, tarieven en inhoud van een consult

Een consult is meer dan stilliggen en het laten gebeuren

Aanbod en tarieven
Time2heal kost €92 per keer in mijn praktijk en €68 op afstand. Dat is incl. BTW en nazorg. Blijkt uit de intake dat we samen een traject aangaan, dan krijg je daar een specifiek aanbod voor. 

Consult / behandeling
Een traject start meteen met je eerste afspraak. Meestal duurt een afspraak anderhalf uur wat als volgt wordt ingevuld:
Met een kopje thee of koffie vaststellen van je specifieke vraag op dit moment. Samen bepalen we wat je nodig hebt. Mag er iets opgelost worden lichamelijk, geestelijk, emotioneel of meer spiritueel? Van welke klachten heb je op dit moment de meeste last en waar komen die vandaan?
Healing, meestal op je rug liggend op mijn behandeltafel. Soms raak ik je aan, vaak ook werk ik om je heen. Soms praten we ondertussen, soms werk ik in volledige stilte. Het kan ook zijn dat we een meer therapeutische sessie met elkaar aangaan. Soms is het dan beter te blijven zitten. 
Langzaam bijkomen en uitwisseling van ervaringen. Ik zorg dat je in je kracht komt en veilig over straat kunt. Ik maak aantekeningen, als jij het prettig vindt kun je ons gesprek opnemen met je telefoon.

Nazorg
Je krijgt een flesje water mee, dat is opgeladen met positieve energie tijdens je healing. Het is goed de eerste 24 uur extra water te drinken om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.
De tips en trucs die ik je geef, stuur ik je binnen een week per email na. Samen met de belangrijkste bevindingen van je consult of behandeling.
Tot 2 weken na je afspraak, of zolang je traject duurt, is er nazorg, in de vorm van een korte afstemming of telefonisch contact. Heb je hier behoefte aan, stuur me dan een berichtje.

Op Afstand
In veranderende tijden gelden veranderende regels. Kom je naar mijn praktijk, dan is hygiëne 1 van de belangrijkste aandachtspunten, voor mij en ik ga ervan uit ook voor jou. Ben je ziek of heb je koorts, zeg dan je afspraak alsjeblieft af. In mijn praktijk maak ik na elke bezoeker uitgebreid schoon.

Afstand houden is bij een consult niet zo moeilijk, bij een behandeling wel. Ik zal je dan ook voorafgaand aan onze ontmoeting vragen hoe het met je gezondheid is. Maar misschien vind je het zelf wel lastig om naar mij toe te komen. Dan is er altijd de mogelijkheid op afstand met elkaar te werken! Vrijwel alle methodieken die ik toepas zijn ook ‘virtueel’ te doen met dezelfde resultaten. Geef het wel even aan als dat je voorkeur heeft. 
Een virtueel consult duurt korter en heeft daarom een ander prijskaartje. Dat doet NIETS af aan het effect! Doordat we sneller aan de slag gaan, is de energie misschien nog wel krachtiger. 

Afspraak maken?

Vermeld je voorkeur voor een dag en tijd in het contactformulier en ik kom er z.s.m. bij je op terug. Afspraken liefst door de week, mag ook ’s avonds; in het weekend in overleg. Ik ben afwisselend in Flevoland en Noord Brabant.

Adres Flevoland

Govert Flinckstraat 96 | 1318 KN  ALMERE. Je gaat ter hoogte van het winkelplein naar links tot de busbaan. Daar parkeer je gratis en voor de deur van mijn appartement. Ik zit op -1 en ben bereikbaar met de lift. Kom je met het OV dan kan ik je ophalen op Almere Centraal station of station Parkwijk. Er stoppen ook meerdere busllijnen bij mij om de hoek, Station Tussen de Vaarten Noord.

Adres Noord Brabant

Bredaseweg 79 | 4702 KP ROOSENDAAL. Je rijdt de toerit in,  tussen de garageboxen door tot je bij het witte hek bent. Mijn praktijk zit direct na het hek aan je linkerkant.

Parkeren kan gratis; als er plek is voor de deur en anders vlakbij op de openbare weg. Kom je met het OV, dan kan ik je ophalen van station Roosendaal.

Nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link. Elke nieuwsbrief (ongeveer eens per maand) heb je de mogelijkheid je weer af te melden

KvK te Lelystad nr 32128808
BTW nr NL71INGB0007338829
Aangesloten bij het CAT collectief 

Contact

Praktijkvoorkeur
reCAPTCHA is required.

Pin It on Pinterest