Contact en tarieven

Contactformulier, tarieven en inhoud van een consult

Een consult is meer dan stilliggen en het laten gebeuren

Aanbod en tarieven
Time2heal kost €80,- per keer incl. BTW, kort verslag per email en energetisch water voor thuis. Bij een serie van 3 consulten krijg je korting en betaal je €222 incl. alle extra’s en tussentijdse korte begeleiding op afstand tot 2 weken na afloop van het traject.

Consult
Bij Persoonlijke Groei trajecten starten we meteen op het eerste consult. Je mag wel aangeven op het contactformulier dat je me eerst wilt horen, dan bel ik je op korte termijn. Meestal duurt een consult anderhalf uur wat als volgt wordt ingevuld:

  1. Met een kopje thee of koffie vaststellen van je specifieke vraag op dit moment. Samen bepalen we wat je nodig hebt.
  2. Healing, meestal  liggend op mijn behandeltafel, afhankelijk van de methode die we kiezen. Het is fijn als je een extra paar warme sokken meeneemt. Soms raak ik je aan, vaak ook werk ik om je heen.
  3. Langzaam bijkomen en uitwisseling van ervaringen. Wat ik in je energie lees, schrijf ik tussentijds op. Voor wat jij hebt ervaren stel ik je specifieke vragen. Hiervan maak ik een verslag dat ik je naderhand per email toestuur.
  4. Je krijgt energetisch water mee, opgeladen tijdens je healing. Voor je binnenkwam, heb ik me al op je afgestemd en een kaart getrokken met de kracht die ik je mag meegeven. Die kaart ligt, zolang je binnen bent, onder de fles en geeft zijn werking af aan het water.
  5. Tot 2 weken na je consult is er nazorg, in de vorm van een korte afstemming op afstand of telefonisch.


Traject Bezield Ondernemen

Dit is een maatwerk programma waarin onder andere consulten zoals hierboven kunnen voorkomen. Eerst is er een persoonlijke kennismaking waarin we samen bepalen wat jij nodig hebt om terug te komen bij je bezieling. De invulling van je 10 weken en ook waaraan we met elkaar gaan werken, vloeit hieruit voort. Daarnaast hebben we het over je ondernemerschap. Waar loop je tegenaan? Vanuit welke passie ben je ooit begonnen en waar is die gebleven? Wat heb je nodig om weer te genieten van je bedrijf?

Afspraak maken?

Vermeld je voorkeur voor een dag en tijd in het contactformulier en ik kom er z.s.m. bij je op terug.
Afspraken mogelijk op maandag t/m donderdag overdag en ’s avonds behalve op dinsdag. In het weekend in overleg.

Adres

Mijn praktijk zit in PUUR Almere, Welzijnscentrum voor Vitaliteit & Balans.
Randstad 22-161 | 1316 BM  ALMERE
Parkeren voor de deur is gratis. Er is een lift aanwezig.
Vlakbij Almere Centraal station

Nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link. Elke nieuwsbrief (ongeveer eens per maand) heb je de mogelijkheid je weer af te melden

Contact

.
reCAPTCHA is required.

Pin It on Pinterest