Contact en tarieven

Contactformulier, tarieven en inhoud van een consult

Een consult is meer dan stilliggen en het laten gebeuren

Aanbod en tarieven
Time2heal kost €114 per sessie van 2 uur. Dat is incl. BTW en nazorg. Blijkt dat we samen een traject aangaan, dan krijg je daar een specifiek aanbod of behandelplan voor.

De sessie
Een traject start meteen met je eerste afspraak. Met een kopje thee of koffie kijken we naar je specifieke vraag op dit moment. Samen bepalen we wat je nodig hebt. Mag er iets opgelost worden Fysiek, Emotioneel, Mentaal of meer spiritueel? Van welke klachten heb je op dit moment de meeste last en waar komen die vandaan?
De healing zelf vindt meestal plaats comfortabel ingestopt op mijn behandeltafel. Vaak, maar niet altijd, werk ik om je heen zonder je aan te raken. Soms praten we ondertussen, meestal werk ik in stilte. Een therapeutische sessie kan ook het antwoord zijn op jouw hulpvraag. We laten ontstaan wat er zich aandient. 
Na afloop van deze psycho-energetische sessie laat ik je langzaam bijkomen en wisselen we  ervaringen uit. Hoe was het voor jou en wat heb ik bij je opgepikt? Ik zorg dat je in je kracht komt en veilig kunt vertrekken. Ik maak aantekeningen, als jij het prettig vindt kun je ons gesprek opnemen met je telefoon.

Nazorg
Je krijgt een flesje water mee dat is opgeladen met positieve energie tijdens je healing. Het is goed de eerste 24 uur extra te drinken om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.
De tips en trucs die ik je geef, stuur ik je binnen een week per email na. Samen met de belangrijkste bevindingen van je consult of behandeling.
Tot 2 weken na je afspraak, of zolang je traject duurt, is er nazorg, in de vorm van een korte afstemming of telefonisch contact. Heb je hier behoefte aan, stuur me dan een berichtje.

Op afstand
In veranderende tijden ontstaan nieuwe mogelijkheden. Kom je naar mijn praktijk, dan is hygiëne 1 van de belangrijkste aandachtspunten, voor mij en ik ga ervan uit ook voor jou. Ben je ziek of heb je koorts, zeg dan je afspraak alsjeblieft af. In mijn praktijken maak ik na elke bezoeker schoon.

Afstand houden is bij een consult niet zo moeilijk, bij een behandeling wel. Ik zal je dan ook voorafgaand aan onze ontmoeting vragen hoe het met je gezondheid is. Maar misschien vind je het zelf wel lastig om naar mij toe te komen. Dan is er altijd de mogelijkheid op afstand met elkaar te werken! Vrijwel alle methodieken die ik toepas zijn ook online te doen met dezelfde resultaten. Geef het wel even aan als dat je voorkeur heeft.
Een virtueel consult duurt korter en bereken ik pro rata door. Dat doet niets af aan het effect, soms is de energie zelfs krachtiger.

Afspraak maken?

Vermeld je voorkeur voor een dag en tijd in het contactformulier en ik kom er z.s.m. bij je op terug. Afspraken liefst door de week, mag ook ’s avonds; in het weekend in overleg. Ik ben afwisselend in Flevoland en Noord-Brabant.

Adres Flevoland

Randstad 22-163 bij PUUR Almere voor vergoedbare consulten en behandelingen.

Govert Flinckstraat 96 voor het volgen van mijn cursus en andere niet-vergoedbare afspraken.

Adres Noord-Brabant

Bredaseweg 79 | 4702 KP ROOSENDAAL. Je rijdt de toerit in,  tussen de garageboxen door tot je bij het witte hek bent. Mijn praktijk zit direct na het hek aan je linkerkant.

Parkeren is in alle gevallen vlakbij en gratis. Openbaar Vervoer graag zelf uitzoeken; wil je opgehaald worden van het station, laat het me dan weten!

Nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link. Elke nieuwsbrief (ongeveer eens per maand) heb je de mogelijkheid je weer af te melden
KvK te Lelystad nr 32128808
BTW nr NL71INGB0007338829
Aangesloten bij het CAT collectief

Contact

Praktijkvoorkeur
reCAPTCHA is required.
Dit formulier vraagt om uw naam en emailadres, zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Pin It on Pinterest

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Door verder te klikken gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Wij verzamelen geanonimiseerde cookies voor een gemakkelijk bezoek aan onze website. Enkel als u een contactformulier invult, verzamelen wij ook marketinggegevens, Zie onze privacyverklaring om te weten hoe wij hiermee omgaan.

Sluiten