NU OOK ALS TWEEDAAGSE

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari 2019 kun je alles wat ik normaal in 9 lessen verspreid over 4 maanden stop tot je nemen in 2 dagen van 9.30 tot 17.30 uur. Dus dat is 1 keer een werkdag en 1 keer een vrije dag reserveren om er de rest van je leven plezier van te hebben… Met ook nog eens een bijzondere aanbieding gelding tot 31-12: in 2018 nog gefactureerd is €50 korting EN een persoonlijk consult van 1 uur helemaal gratis voorafgaand aan de 2daagse.

Cursus Ontwikkel je Bewustzijn en Intuïtie (OBI)

Wil je jezelf beter leren kennen? Zou je willen leren hoe je minder moe wordt van het dagelijks leven? Heb je zin in een ontdekkingstocht langs je zintuigen, ook de niet fysieke? En wil je kennis en kunde opdoen waar je de rest van je leven iets aan hebt? Dan is OBI misschien iets voor jou!

Krijg individueel les, leer alle materie in 9 lessen van 2.5 uur, week op week af. Dagdeel in overleg en als je dat wilt om schoolvakanties heen gepland. Extra mogelijkheden binnen de lessen om aandacht te vragen voor je persoonlijk proces. Betaling in 4 maandtermijnen.

Start elk moment mogelijk

We leren van alles, op school, van onze ouders, in de omgang met anderen en misschien wel van een coach. We worden gestimuleerd te gaan sporten, sociale activiteiten te ondernemen, erop uit te gaan. Waar weinig tot geen aandacht voor is, is ons energieniveau. Als je moe bent, is het advies al gauw “ga maar een nachtje vroeg naar bed”. Maar is slaap wel de oplossing? Waardoor ben jij eigenlijk meer vermoeid dan een ander? En kun je het wel bijslapen of word je bijna net zo moe wakker als voor je naar bed ging? Hoogsensitieve personen pikken veel meer op uit hun omgeving. Ze zijn snel overprikkeld en van de kaart. Al die indrukken moeten ook nog eens verwerkt worden. Hoe kun je, als je zo in elkaar zit, een “normaal” leven leiden? Welke kwaliteiten heb je als HSPer en hoe zet je deze in? En hoe weet je hoe gevoelig jij bent? En waarvoor jij gevoelig bent?

Praktisch en leerzaam

In deze cursus bied ik je allerhande technieken aan die praktisch toepasbaar zijn, dag in dag uit, om je beter te gaan voelen. En jouw “andere” kwaliteiten te ontdekken. Ik ga je stimuleren hier dagelijks iets mee te doen, tot je merkt hoeveel het je brengt en je het jezelf eigen maakt.

Gaandeweg maak je het je eigen

We gaan spelen met de hieronder genoemde onderwerpen. Sommige dingen zullen kort aangeraakt worden, andere helemaal uitgediept. Alle zintuigen komen aan bod.
Chakraleer: per chakra gaan we langs alle aspecten die daarmee samenhangen: lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel. Dit doen we aan de hand van beweging, kleurenleer, auraleer, meditatie, visualisatie, creatie. Je leert te herkennen hoe bij jou je chakra’s laten weten of ze goed of minder goed functioneren. En hoe jij ze zelf kunt optimaliseren. Ook gaan we in op jouw unieke eigenschappen en hoe die zich vertalen naar jouw 7 basischakra’s. We gaan gronden via het 10e chakra, ik ga je helpen ontdekken waar dit zit. Energiebeheer: alles is energie en alle energieën beïnvloeden elkaar. Aan de hand van kleine opdrachtjes ga je ontdekken waar je energie van krijgt en waar je “op leegloopt” en herken je je eigen energie, die van anderen en lichaamsvreemde. Ik leer je vervuiling in je energie opsporen en verwijderen en het optimaliseren van jouw persoonlijke energie. Ook hiervan is gronding een belangrijk onderdeel en daarvoor geef ik je diverse opties. We gaan op zoek naar de methode die voor jou het beste werkt om je energie te optimaliseren. Intuïtieve ontwikkeling: ontdek hoe jij signalen doorkrijgt en hoe jouw vertaalslag daarin werkt. Een deel doen we in de lessen en daardoor geïnspireerd mag je thuis verder op zoek. We gaan van alles uitproberen: pendelen, kaarten leggen, automatisch schrift, auralezen, energie voelen. Wie weet ontdek je wel een in jou verborgen kwaliteit…
Elementenleer: de 5 elementen zijn continu in en om ons. Hoe dat zit, ga ik je vertellen en laten ervaren. En ook hoe je ze kunt inzetten om je beter te voelen. Bijv. in je planning: er is een ideale balans voor jou in de elementen, per dag, per week. Dat klinkt nu nog vaag waarschijnllijk, maar elke les wordt dit je iets duidelijker. En zul je er iets in ontdekken wat je gaat gebruiken!

Praktische informatie

Dagen: Een vaste ochtend, week op week af, als je dat beter uitkomt niet in de schoolvakanties.
Studiebelasting: De 9 cursusdagen duren van 9.30 tot uiterlijk ca. 12.00 uur, studiebelasting thuis een kwartiertje per dag.
Locatie: Govert Flinckstraat 96, 1318 KN  ALMERE | goed bereikbaar met OV, fiets of auto; voldoende gratis parkeergelegenheid Kosten: € 549 incl. BTW inclusief lesmaterialen, koffie, thee, lekkers, persoonlijke feedback, alle begeleiding die je nodig hebt en betaling in 4 maandtermijnen.
Aanmelden: Stuur een email naar info@time2heal.nl met je gegevens, dan bel ik je en kijken we samen of dit is wat je zoekt.
Bedoeld voor: Uitermate geschikt voor hoogsensitieve personen en mensen die moeite hebben mee te komen in het dagelijks leven. Geen voorkennis nodig, minimum leeftijd 18 jaar.
Groepsvariant: Ik kan me voorstellen dat je niet zoveel weken een halve dag wilt reserveren. Daarom is deze cursus er ook als tweedaagse op een mooie locatie in het midden van ons land. Een aaneengesloten vrijdag en zaterdag pakken we alles aan wat ik anders uitsmeer over 9 lessen. Beide dagen duren van 9.30 tot 17.30 uur met een lekkere lange lunchbreak en goede pauzes tussendoor. Volledig verzorgd, het gaat je deze 2 dagen aan niets ontbreken. Wil je meer weten? Vul dan even het formulier in met als onderwerp OBI Tweedaagse.

Word heel, word jezelf, word je hele zelf.

Pin It on Pinterest