Cursus Ontwikkel je Bewustzijn en Intuïtie (OBI)

Wil je jezelf beter leren kennen? Zou je willen leren hoe je minder moe wordt van het dagelijks leven? Heb je zin in een ontdekkingstocht langs je zintuigen, ook de niet fysieke? En wil je kennis en kunde opdoen waar je de rest van je leven iets aan hebt? Dan is OBI misschien iets voor jou!

Krijg individueel les, leer alle materie in 9 lessen van ongeveer 3 uur, week op week af. Dagdeel in overleg en als je dat wilt om schoolvakanties heen gepland. Mogelijkheid binnen de lessen aandacht te krijgen voor je persoonlijk proces. Betaling in 4 gelijke maandtermijnen.

Start elk moment mogelijk

We leren van alles, op school, van onze ouders, in de omgang met anderen en misschien wel van een coach. We worden gestimuleerd te gaan sporten, sociale activiteiten te ondernemen, erop uit te gaan. Waar weinig tot geen aandacht voor is, is ons energieniveau. Als je moe bent, is het advies al gauw “ga maar een nachtje vroeg naar bed”. Maar is slaap wel de oplossing? Waardoor ben jij eigenlijk meer vermoeid dan een ander? En kun je het wel bijslapen of word je bijna net zo moe wakker als voor je naar bed ging? Hoogsensitieve personen pikken veel meer op uit hun omgeving. Ze zijn snel overprikkeld en van de kaart. Al die indrukken moeten ook nog eens verwerkt worden. Hoe kun je, als je zo in elkaar zit, een “normaal” leven leiden? Welke kwaliteiten heb je als HSPer en hoe zet je deze in? En hoe weet je hoe gevoelig jij bent? En waarvoor jij gevoelig bent?

Praktisch en leerzaam

In deze cursus bied ik je allerhande technieken aan die praktisch toepasbaar zijn, dag in dag uit, om je beter te gaan voelen. En jouw “andere” kwaliteiten te ontdekken. Ik ga je stimuleren hier dagelijks iets mee te doen, tot je merkt hoeveel het je brengt en je het jezelf eigen maakt.

Gaandeweg maak je het je eigen

We gaan spelen met de hieronder genoemde onderwerpen. Sommige dingen zullen kort aangeraakt worden, andere helemaal uitgediept.
Chakraleer: per chakra gaan we langs alle aspecten die daarmee samenhangen: lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel. Dit doen we aan de hand van beweging, kleurenleer, auraleer, meditatie, visualisatie, creatie. Je leert te herkennen hoe bij jou je chakra’s laten weten of ze goed of minder goed functioneren. En hoe jij ze zelf kunt optimaliseren. Ook gaan we in op jouw unieke eigenschappen en hoe die zich vertalen naar jouw 7 basischakra’s. We gaan gronden via het 10e chakra, ik ga je helpen ontdekken waar dit zit.
Energiebeheer: alles is energie en alle energieën beïnvloeden elkaar. Aan de hand van kleine opdrachtjes ga je ontdekken waar je energie van krijgt en waar je “op leegloopt” en herken je je eigen energie, die van anderen en lichaamsvreemde. Ik leer je vervuiling in je energie opsporen en verwijderen en het in stand houden van jouw persoonlijke energie. Ook hiervan is gronding een belangrijk onderdeel en daarvoor geef ik je elke les een andere optie. We gaan op zoek naar de methode die voor jou het beste werkt om je energie te schonen.
Intuïtieve ontwikkeling: ontdek hoe jij signalen doorkrijgt en hoe jouw vertaalslag daarin werkt. Een deel doen we in de lessen en daardoor geïnspireerd mag je thuis verder op zoek. We gaan van alles uitproberen: pendelen, kaarten leggen, automatisch schrift, auralezen, energie voelen. Wie weet ontdek je wel een in jou verborgen kwaliteit… Ook het effect van stenen, kruiden en geuren ga je ervaren.
Elementenleer: de 5 elementen zijn continu in en om ons. Hoe dat zit, ga ik je vertellen en laten ervaren. En ook hoe je ze kunt inzetten om je beter te voelen. Bijv. in je planning: er is een ideale balans voor jou in de elementen, per dag, per week, afhankelijk van de stand van de maan. Dat klinkt nu nog vaag waarschijnllijk, maar elke les wordt dit je iets duidelijker. En zul je er iets in ontdekken wat je gaat gebruiken!

Praktische informatie

Dagen: Een vaste ochtend, week op week af, als je dat beter uitkomt niet in de schoolvakanties. De 9 cursusdagen duren van 9.30 tot uiterlijk 12.30 uur. Studiebelasting thuis een kwartiertje per dag.
Locatie: ALMERE of ROOSENDAAL | beide goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer | voldoende gratis parkeergelegenheid vlakbij
Kosten: € 649 inclusief lesmaterialen, koffie, thee, lekkers, persoonlijke feedback, alle begeleiding die je nodig hebt en betaling in 4 maandtermijnen. Wil je deze cursus graag samen met iemand volgen, dan kan dat en krijgen jullie beiden € 98 korting. BTW factuur mogelijk.
Aanmelden: Stuur een email naar info@time2heal.nl met je gegevens, of vul het contactformulier in. Dan bel ik je en kijken we samen of dit is wat je zoekt.
Bedoeld voor: Uitermate geschikt voor hoogsensitieve personen en mensen die moeite hebben mee te komen in het dagelijks leven. Geen voorkennis of bepaald schoolniveau nodig. Minimum leeftijd 18 jaar.
Groepsvariant: Wil je niet zoveel weken een halve dag reserveren, dan is er ook een tweedaagse op een fijne locatie in Almere. Een aaneengesloten vrijdag en zaterdag pakken we alles aan wat ik anders uitsmeer over 9 lessen. Beide dagen duren van 9.30 tot 17.30 uur met een lekkere lange lunchbreak en goede pauzes tussendoor. Volledig verzorgd, het gaat je deze 2 dagen aan niets ontbreken. Zodra er animo is, prik ik weer een datum. Dus aarzel niet en neem contact op!

Word heel, word jezelf, word je hele zelf.

Pin It on Pinterest

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Door verder te klikken gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Wij verzamelen geanonimiseerde cookies voor een gemakkelijk bezoek aan onze website. Enkel als u een contactformulier invult, verzamelen wij ook marketinggegevens, Zie onze privacyverklaring om te weten hoe wij hiermee omgaan.

Sluiten