Persoonlijke Groei

Tot je kern komen

Loop vanaf nu je levenspad

Soms moet je even stilstaan om verder te komen. Er zijn van die momenten waarop je jezelf grote vragen stelt. Bijvoorbeeld rond je 30e, 40e, of 50e kun je je gaan afvragen: “Wat doe ik eigenlijk met mijn leven? Vind ik voldoende vervulling in mijn werk? Is mijn maatschappelijke rol groot genoeg? Doe ik wel waarvoor ik op aarde ben gekomen?”

Of als de kinderen op het punt staan uit huis te gaan, kan de vraag opdoemen: “En nu? Mijn ouderrol is grotendeels uitgespeeld, wat ga ik doen met de tijd die ik krijg? Hoe kan ik me nuttig maken?”

Als je niet meer kunt of hoeft te werken vraag je je misschien af: “Welke betekenis kan ik hebben voor anderen en hoe geef ik invulling aan wat voor mij belangrijk is?”

Maar ook grote veranderingen zoals de gevolgen van een echtscheiding, verhuizing, geboorte of overlijden, ruzie in de familie, ontslag, nieuwe baan, ziekte of juist het overwinnen daarvan kunnen je met levensvragen confronteren.

 

persoonlijke groei

In mijn praktijk krijg je de tijd en ruimte stil te staan bij die levensbepalende gebeurtenissen. En vanuit je kern, je innerlijk weten te reageren en je leven op te pakken. Ik help je in een diepe ontspanning te komen en contact te maken met je “ik”.

In deze diepe ontspanning vindt heling plaats, op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel gebied. Ik werk vaak om je heen, maar soms ook direct op je lichaam. Mijn handen verbinden zich en de energie vindt zijn weg. En terwijl ik zo met je aan het werk ben, krijg ik dingen terug van jouw systeem, die ik naderhand met je deel. Zo komen we er samen achter wat er eigenlijk aan de hand is, wat je blokkeert bijvoorbeeld.

Ondertussen gaat jouw lichaam reageren en beter functioneren. Ik werk onder andere met celherinnering en herverbinding met je originele blauwdruk. Eigenlijk word je weer meer jezelf.

Ik doe dat niet voor je, het werk moet je zelf doen. Ik geef je alleen handvatten, zet als het ware de deur open. Of je daar vervolgens doorheen gaat, is aan jou…

snel resultaat
binnen een week starten
veel persoonlijke aandacht
laagdrempelig
keuze uit traject van 3 of van 7 keer
losse consulten boeken kan ook
combinatie van methodieken

Nieuwsgierig geworden of klaar iets aan te pakken? Vul het contactformulier in en we maken een afspraak.

Pin It on Pinterest

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Door verder te klikken gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Wij verzamelen geanonimiseerde cookies voor een gemakkelijk bezoek aan onze website. Enkel als u een contactformulier invult, verzamelen wij ook marketinggegevens, Zie onze privacyverklaring om te weten hoe wij hiermee omgaan.

Sluiten