Zaterdag 28 en zondag 29 september organiseert Ladonna een Spirituele Markt en daar vind je mij eens met iets anders dan healings of Wicca. Deze keer geef ik numeroligische geboortedatum consulten. Ik kijk naar je geboortedatum vanuit de Chakranumerologie van Molenaar. Deze teken ik uit in een piramide en een lemniscaat die je meekrijgt op papier. Ik raad je aan de uitleg op te nemen met je telefoon.

Enkel consult €10 | dubbel consult, bijv. voor koppels €16. In het dubbele consult kijk ik ook naar jullie als combinatie. Waar versterken jullie elkaar en waar mag je alert op zijn.

De spirituele markt is beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur, zaterdag begin ik mogelijk al eerder, zodra ik mijn kraampje naar mijn zin heb. Ik schat in dat een enkel consult circa 20 minuten duurt en een dubbele iets meer dan een half uur. Wil je echt al een plekje reserveren houd er dan rekening mee dat je tijd bij benadering is. Ik kan niet van tevoren inschatten of er singles of duo’s binnenlopen en ik maak elk consult helemaal af, ook als het langer duurt.

Lieve groet en wie weet tot dan in Almere Stad op de Zadelmakerstraat.

Pin It on Pinterest