Zaterdag 21 december gaan we weer knippen en plakken!

Elk jaar tegen Kerst organiseer ik een Vision Board middag. Deze keer is dat zaterdag 21 december geworden van 12.30 tot 16.30 uur. Deelname kost €35 inclusief lunch, natuurlijk alle materialen en versnaperingen tussendoor. Aanmelden via het contactformulier of rechtstreeks bij mij. Er is een beperkt aantal plaatsen. Mocht er heel veel animo zijn, dan prik ik een 2e datum.

Locatie: PUUR Almere, Randstad 22-163 (dat is de eerste verdieping) in de multiruimte. Parkeren kan gratis voor de deur op elke plaats waar geen bedrijfsnaam bij staat. Let op: entree tot het parkeerterrein via de eerste slagboom (met de pijl). PUUR ligt vlakbij het Centraal Station, mocht je met het openbaar vervoer komen.

Met een specifieke meditatie help ik je helder krijgen wat er in 2020 op je pad mag komen. Vervolgens ligt er een scala aan tijdschriften klaar waaruit je de pagina’s scheurt met afbeeldingen die je aanspreken. Na het grove werk, ga je uitknippen wat je echt wilt gaan gebruiken en leg je de collage van plaatjes en teksten tot een passend geheel. Is ook dat klaar, dan is er lijm waarmee je alles zijn definitieve plekje geeft op jouw Vision Board. Met wat extra decoratiemateriaal kun je dit nog verder aankleden. Als jij vindt dat het af is, kijken we samen naar wat je nou eigenijk voor boodschap aan jezelf gemaakt hebt.

Dit kunstwerk neem je mee naar huis.

Pin It on Pinterest