Op zaterdag 1 en zondag 2 februari is er weer spirimarkt in de Zadelmakerstraat. Edelsteen- en cadeauwinkel Ladonna organiseert dit elke maand tegenover hen in een leegstaand winkelpand. Warm en droog staan daar 11 ‘kraampjes’, gezellig ingericht om je in relatieve privacy te ontvangen. En iets wijzer te maken of verder te helpen op je levenspad.

Elke deelnemer aan deze spirimarkt geeft korte consulten of behandelingen, vanuit verschillende vakgebieden en invalshoeken. Wil je even ontspannen dan behoort massage tot de mogelijkheden, uiteraard met kleding aan. Wil je iets geduid hebben, dan zijn er onder andere kaartenleggers en mediums.

Ik zelf doe numerologische duiding van je geboortedatum aan de hand van de chakranumerlogie van André Molenaar. Ik kijk naar je basisprogrammering, je leerstukken en, als je samen met iemand bent, naar hoe jullie elkaar aanvullen en wat aandacht behoeft.
Je betaalt voor dit consult per persoon €12 en per duo €20. Je krijgt mijn uitleg op papier mee. Vooraf een tijd reserveren kan, maar is altijd bij benadering. Ik neem graag de tijd voor iedereen.

De spirimarkt is beide dagen open van 12.00 tot 17.00 uur Wil je dichtbij parkeren, kies dan de garage onder de Mediamarkt en rijd helemaal door tot het einde. Trap op en rechtdoor loop je de Zadelmakerstraat in. We zitten daar in het eerste gedeelte op nummer 21 en zijn herkenbaar aan het stoepbord en de tekst op de ramen.

Dus, heb je niets te doen en baal je van de regen? Kom dan gezellig even in ons licht badderen en je opladen.

Pin It on Pinterest