Mentorprogramma

Een jaar onder mijn vleugels

Je hoeft het niet alleen te doen

Om succesvol te zijn, is het van het belang dat je van je werk houdt, het met bezieling doet. Je straalt die winning mood en positieve energie uit en als die ontbreekt… dooft de vlam en lukt het je niet. Je buikgevoel, intuïtie is hierbij een belangrijke raadgever. Ik leer je hiermee contact maken en de signalen die je krijgt duiden. Ook neem ik je mee in een stuk energieleer. Je gaat ontdekken waar je op leeg loopt, hoe je dat lek kunt dichten en vervolgens hoe het te voorkomen. Van je ondernemerschap hoor je energie te krijgen, het is per slot van rekening jouw passie!

Ruim 30 jaar geleden maakte ik kennis met het bedrijfsleven. Eerst als vertegenwoordiger, toen in de marketing, later op salesmanagement en businessdevelopment functies. Ook had ik 10 jaar een telemarketingbureau met uiteindelijk 15 personeelsleden. Daarnaast bekleedde ik door de jaren heen vele bestuursfuncties. Leuk, leerzaam, ambitieus, stressvol en zeker de moeite waard.

Door alles liep 1 rode draad: zodra ik er niet meer met hart en ziel mee bezig kon zijn, liepen de resultaten terug. Ik ging krampachtig omzet binnenharken om de rekeningen te kunnen betalen of mijn directeur tevreden te houden. Maar doordat ik minder gepassioneerd werkte, bereikte ik het tegenovergestelde. Mijn charisma leed eronder en men deed juist minder graag zaken met me….

bezield ondernemen

Ik begeleid je een jaar lang door alle fases van het ondernemerschap. Met 1 op 1 sessies en hier en daar een groepsevent (momenteel via ZOOM). In elk contact spreek ik mijn commerciële en spirituele vaardigheden aan, in mij werkt alles samen. Tussen de gelegenheden waar we elkaar zien door, krijg je naar behoefte steun en begeleiding op afstand. Of het nu om zakelijke of persoonlijke aangelegenheden gaat waarop je vastloopt.

Ik begeleid je naar het maximaal haalbare op dit moment. Je vindt rust en krijgt je passie terug. We gaan van inspanning naar ontspanning, van verkramping naar flow. Gaandeweg leer ik jou en je onderneming kennen. Mijn oorspronkelijke vakgebied is de marketingcommunicatie en daar waar je wilt, help ik je aan de juiste woorden waarmee jij naar buiten kunt treden. En loop je tegen belemmeringen aan op het persoonlijke vlak, dan is de therapeut in mij binnen handbereik.

Je betaalt je mentorprogramma per maand vooraf. Ik stuur je elke maand een BTW factuur voor in je zakelijke boekhouding vanuit Grand Lemon. En na dat jaar kijken we verder, wil je nog niet losgelaten worden door mij, dan hoeft dat niet. Maar daar werk ik wel naartoe: mezelf overbodig maken.

Wil jij een praktische sparringpartner die je onder andere coacht op je bewustzijn en je je resultaten laat verbeteren door vooral met passie je werk te doen? Wil je groeien in je zelfvertrouwen? Durf jij ontwikkelingsstappen te zetten die ook je zachte kant aanspreken? Kun je het nut zien van iemand die haar intuïtie combineert met kennis en ervaring? Maak dan meteen een afspraak om samen te kijken of mijn mentorprogramma jou verder kan helpen!

Op korte termijn starten is mogelijk.

Jaartraject voor kleine ondernemers met grote vragen. We pakken een stuk bewustzijnsontwikkeling op, kijken naar ondernemers-vraagstukken en brengen lol in je werk en hart in je zaak.

Dit jaarprogramma omvat maandelijkse ontmoetingen (mag ook via ZOOM) en telefoongesprekken waarin we steeds op een ander vlak de diepte in gaan. Instappen kan op elk moment en vanaf €300 per maand excl. BTW

Voor collega praktijkhouders bestaat er een groepsprogramma tegen een gereduceerd tarief. 

Heb je interesse, klik dan op de contactbutton en stuur me een bericht, zodat ik je kan bellen. We stemmen eerst af of dit echt is wat jij nodig hebt.

 

Ik dacht dat ik wist wat ik wilde met mijn praktijk, maar door de samenwerking met Monique kom ik er nu pas achter wat ik echt wil gaan doen.

M

Ik zag erg op tegen de ondernemersdingen. Maar Monique weet het terug te brengen tot hapklare brokken en nu vind ik het zelfs leuk.

A

Monique Le Grand

  • 25 jaar gewerkt in het bedrijfsleven
  • 10 jaar zelfstandig ondernemer geweest met personeel
  • ik heb meegemaakt waar jij nu staat
  • gediplomeerd toezichthouder
  • ervaren bestuuurder
  • communicatiespecialist
  • therapeut met psychologische basiskennis
  • ik kan met jou de vertaalslag maken naar omzet
Ik garandeer je een meetbaar resultaat!

Pin It on Pinterest

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Door verder te klikken gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Wij verzamelen geanonimiseerde cookies voor een gemakkelijk bezoek aan onze website. Enkel als u een contactformulier invult, verzamelen wij ook marketinggegevens, Zie onze privacyverklaring om te weten hoe wij hiermee omgaan.

Sluiten