Mentorprogramma

Een jaar onder mijn vleugels

Je hoeft het niet alleen te doen

Om succesvol te zijn, is het van het belang dat je van je werk houdt, het met bezieling doet. Je straalt die winning mood en positieve energie uit en als die ontbreekt… dooft de vlam en lukt het je niet. Je buikgevoel, intuïtie is hierbij een belangrijke raadgever. Ik leer je hiermee contact maken en de signalen die je krijgt duiden. Ook neem ik je mee in een stuk energieleer. Je gaat ontdekken waar je op leeg loopt, hoe je dat lek kunt dichten en vervolgens hoe het te voorkomen. Van je ondernemerschap hoor je energie te krijgen, het is per slot van rekening jouw passie!

Ruim 30 jaar geleden maakte ik kennis met het bedrijfsleven. Eerst als vertegenwoordiger, toen in de marketing, later op salesmanagement en businessdevelopment functies. Ook had ik 10 jaar een telemarketingbureau met uiteindelijk 15 personeelsleden. Daarnaast bekleedde ik door de jaren heen vele bestuursfuncties. Leuk, leerzaam, ambitieus, stressvol en zeker de moeite waard.

Door alles liep 1 rode draad: zodra ik er niet meer met hart en ziel mee bezig kon zijn, liepen de resultaten terug. Ik ging krampachtig omzet binnenharken om de rekeningen te kunnen betalen of mijn directeur tevreden te houden. Maar doordat ik minder gepassioneerd werkte, bereikte ik het tegenovergestelde. Mijn charisma leed eronder en men deed juist minder graag zaken met me….

bezield ondernemen

Ik begeleid je een jaar lang door alle fases van het (aankomend) ondernemerschap. Met 1 op 1 sessies waarin ik je coach en mijn commerciële en spirituele vaardigheden aanspreek. Met tussendoor steun en begeleiding op afstand. En, als je wilt, deelname aan elk kwartaal een groepsochtend waarin ondernemingsthema’s aan bod komen. Je betaalt je mentorprogramma per maand, krijgt daarvan 12 keer een BTW factuur voor in je zakelijke boekhouding. 

Ik begeleid je naar het maximaal haalbare op dit moment. Je vindt rust en krijgt je passie terug. We gaan van inspanning naar ontspanning, van verkramping naar flow. Gaandeweg leer ik jou en je onderneming kennen. Mijn 2e vakgebied is de marketingcommunicatie en daar waar je dat wilt, help ik je aan de juiste woorden waarmee jij naar buiten kunt treden. En loop je tegen belemmeringen aan op het persoonlijke vlak, dan is de therapeut in mij binnen handbereik.

Wil jij een praktische sparringpartner die je onder andere coacht op je bewustzijn en je je resultaten laat verbeteren door vooral met passie je werk te doen? Kun je het nut zien van iemand die haar intuïtie combineert met kennis en ervaring? Maak dan meteen een afspraak om samen te kijken of mijn mentorprogramma jou verder kan helpen!

Op korte termijn starten is mogelijk.

Dit jaartraject is in eerste instantie bedoeld voor ondernemende alternatieve praktijkhouders en wordt maandelijks met BTW gefactureerd. Er start een nieuwe groep op 21 juni 2020. 

Weten wat het programma inhoudt? Horen wat de kosten zijn en meteen kennismaken? Vul het contactformulier in en we maken een afspraak.

Heb je (nog) geen praktijk maar wel interesse? Dan doe ik ook met jou graag een kopje koffie of thee om de mogelijkheden te bespreken.

Ik dacht dat ik wist wat ik wilde met mijn praktijk, maar door de samenwerking met Monique kom ik er nu pas achter wat ik echt wil gaan doen.

M

Ik zag erg op tegen de ondernemersdingen. Maar Monique weet het terug te brengen tot hapklare brokken en nu vind ik het zelfs leuk.

A

Monique Le Grand

  • 25 jaar gewerkt in het bedrijfsleven
  • 10 jaar zelfstandig ondernemer geweest met personeel
  • ik heb meegemaakt waar jij nu staat
  • gediplomeerd toezichthouder
  • ervaren bestuuurder
  • communicatiespecialist
  • ik kan met jou de vertaalslag maken naar omzet
Ik krijg je op de rit met een meetbaar resultaat!

Pin It on Pinterest