Het Jaarwiel

Alles verandert, continu

Alles verandert, continu. De afgelopen jaren hebben we dat allemaal uitvergroot mogen ervaren. Eén ding verandert echter nooit: de seizoen blijven komen en gaan, elk jaar opnieuw. Daar zit je houvast in roerige tijden. Deze cyclus krijgt vorm in Het Jaarwiel: hierin staan we stil bij de start en het hoogtepunt van elk seizoen. Hiermee volgen we het ritme van de natuur, want wat er zich buiten ons afspeelt heeft effect op onze binnenwereld. Misschien klinkt dat nu heel vaag, maar na de jaartraining Ontdek de Heks in Jezelf snap je precies wat ik bedoel.

Op mij persoonlijk heeft ook de stand van de maan een grote invloed. Elke Volle en Nieuwe Maan heeft een eigen energie en betekenis. Mijn leven wordt makkelijker als ik met de stroom daarvan meega. Zo moet ik sommige dingen juist wel doen bij de afnemende maan en nou net niet bij de volle. Dat lijkt abracadabra, maar er zit absoluut een logica in, die ik graag met je deel.

Jaartraining Ontdek de Heks in Jezelf

Schuilt er in jou ook een heks? Velen gingen je voor en ontdekten van wel. We zijn met meer vrouwen en mannen dan je misschien vermoedt.

In 13 interactieve online lessen neem ik je een jaar mee op mijn heksenbezem. Na dat jaar heb je de tools om je leven meer richting te geven. Het pad van hekserij is een pad van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.

Ik leer je elke les iets bruikbaars en interessants.
Je neemt live deel! Het is dus GEEN e-learning.
Je krijgt na elke les online toegang tot de lesmaterialen en de video opname van de les zelf. Geen nood dus als je er toch een keer eentje moet missen.

Nieuwe groep start eens per jaar

In mei start ik altijd met een nieuwe groep van maximaal 12 aspirant heksen. Deelname aan Ontdek de Heks in Jezelf kost € 393 inclusief lesmaterialen en toegang tot de opnames. Na je betaling is je plaats definitief voor je gereserveerd. De lessen zijn altijd op maandagavond van 20.00 tot 21.30 uur

Wil je meedoen of meer weten?
Stuur dan een korte mail naar merrymeet@hetjaarwiel.nl met als onderwerp Jaartraining.