MAANDAG 4 APRIL 2022 GRATIS PROEFLES VIA ZOOM VAN 20.00 TOT 21.30 UUR

Het Jaarwiel is mijn online community voor moderne heksen. Je kunt er informatie vinden en contact met andere heksen. Maar wat is een heks eigenlijk? Hoe weet je of je een heks bent? Wat brengt het beoefenen van hekserij? En is het niet iets engs en verbodens? Op al dat soort vragen geef ik je antwoord in de gratis ZOOM van 4 april. En ik leer je de basisprincipes van het heksen. Na deze proefles weet je of er een heks m/v in jou schuilt. En kun je besluiten of je misschien de jaartraining wilt gaan volgen.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Alles verandert, continu. De afgelopen jaren hebben we dat allemaal mogen ervaren. Eén ding verandert echter nooit: de seizoen blijven komen en gaan, elk jaar opnieuw. Daar zit je houvast in roerige tijden. Deze cyclus krijgt vorm in Het Jaarwiel: hierin staan we stil bij de start en het hoogtepunt van elk seizoen. Hiermee volgen we het ritme van de natuur, want wat er zich buiten ons afspeelt heeft effect op onze binnenwereld. Misschien klinkt dat nu heel vaag, maar na de jaartraining snap je precies wat ik bedoel. 

Op mij persoonlijk heeft ook de stand van de maan een grote invloed. Elke Volle en Nieuwe Maan heeft een eigen energie en betekenis. Mijn leven wordt makkelijker als ik met de stroom daarvan meega. Zo moet ik sommige dingen juist wel doen bij de afnemende maan en nou net niet. Dat lijkt abracadabra, maar er zit absoluut een logica in, die ik graag met je deel.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jaartraining Ontdek de Heks in Jezelf
Schuilt er een heks in jou? Velen gingen je voor en ontdekten van wel. We zijn met meer vrouwen en mannen dan je misschien vermoedt.

In 13 interactieve online lessen neem ik je een jaar mee op mijn heksenbezem en ontdek je of jij er ook een bent. Na dat jaar heb je de tools om je leven meer richting te geven. Het pad van hekserij is een pad van persoonlijke ontwikkelilng. Ik leer je elke les iets bruikbaars en interessants. Je neemt live deel, het is dus GEEN                e-learning. Je krijgt na elke les online toegang tot de lesmaterialen en de video opname van de les zelf. Geen nood dus als je er toch een keer eentje moet missen.

START EERSTVOLGENDE GROEP
In mei 2022 start ik met een nieuwe groep. Deelname aan de jaartraining € 360 of €30 per les. Inclusief alle online tools en toegang tot de community. De lessen zijn altijd op maandagavond van 20.00 tot 21.30 uur

AANMELDEN
Wil je meedoen met de training, aarzel dan niet en geef je op door een korte mail te sturen naar info@time2heal.nl met als onderwerp Het Jaarwiel. Zet er duidelijk in of je je opgeeft voor de proefles of voor deelname aan de jaartraining. Dan weet ik wat ik je moet sturen. Doe je mee?

Merry Meet online ***
Monique

Pin It on Pinterest

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Door verder te klikken gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Wij verzamelen geanonimiseerde cookies voor een gemakkelijk bezoek aan onze website. Enkel als u een contactformulier invult, verzamelen wij ook marketinggegevens, Zie onze privacyverklaring om te weten hoe wij hiermee omgaan.

Sluiten