Gastenboek

Lees wat anderen bij time2heal hebben ervaren

” .  F.Ervaringen van mijn cliënten

gastenboek

Lisette
“Dankjewel voor de healing, ik vond het heel mooi om mee te maken. Het heeft me geholpen de waarheid (werkelijkheid) van een aantal dingen in te zien. Heftig maar ik weet ook zeker dat dit me zal gaan helpen om een nieuwe start voor mezelf te maken. Ik voel me gedragen, dat voelt heel fijn. Dankjewel hiervoor!”

Menke
“Monique begeleidt me persoonlijk en zakelijk en ik ben ontzettend dankbaar en blij dat ze dat doet. Ze laat me dingen op een rijtje zetten en helpt me waar nodig is. Ze laat alles heel persoonlijk blijven en geeft alleen maar een opvulling waar je later zelf over kan nadenken, en zo dingen oplost zoals het bij je past!
Ik raad time2heal aan voor iedereen die succes of nog meer succes wenst voor zijn of haar bedrijf. En voor iedereen die persoonlijk wel een steuntje in de rug kan gebruiken.
Bij Monique ben je aan het goede adres.”

Annemarie
“Ik voel nog steeds af en toe tintelingen door mijn lijf gaan van de behandeling die ik een week geleden van je kreeg. Ik heb het gevoel dat het nog steeds aan het stromen is.”

Connie
“Wat ik van je geleerd heb, kon ik meteen toepassen in mijn eigen praktijk. Super leuk!”

Brenda
“Ik heb het persoonlijke groei traject bij je gedaan en dat voelt als een nieuwe start. Fijn!”

Inge
“Het was een leuke, informatieve workshop.”

Renata
“Alles begint op zijn plek te vallen, ben benieuwd hoe ik me verder ga ontwikkelen. Ik kijk elke maand weer uit naar onze afspraak.”

Karlijn
“Je straalt heel veel vertrouwen uit. Met jou durfde ik dit proces aan te gaan, hoe heftig het ook was. Dankjewel.”

Norwin
“Wat is er nou net gebeurd? Was ik onder hypnose? Nee?? Maar hoe kwam dan dat hele verhaal langs? Waanzinnig! Ik voel me zo goed nu. Er is me heel veel duidelijk geworden.”

Patricia
“Ik heb mijn kind terug. Geen idee wat je precies gedaan hebt, ik was er niet bij, maar zo ken ik haar weer! En dat na 1 consult.”

Anoniem
“Ik heb echt minder pijn. Heb nog geen hennepolie hoeven gebruiken na je behandelingen. Ik gebruikte dat de laatste maand meerdere keren per dag om de pijn aan te kunnen. Ik ben je erg DANKBAAR. Wat een groot verschil!”

Carolien
“Wat een fijne uitwerking heeft je sessie van vanmorgen, ik zit veel ‘in mijn lijf’, het geraas in mijn hoofd is weg, heerlijk!”

Lodie
“Ik leer veel van je, blij dat ik in je jaarprogramma zit. Ik ervaar het als overvloedig en maak grote stappen in mijn persoonlijke proces.”

Lisa
“Dankjewel voor mijn healing en het verslag. Ik vond het heel mooi om mee te maken. Ik voel me gedragen door je, dat voelt heel fijn! Dank daarvoor.”

Rob
“Sinds ik ziek ben val ik alleen maar af en heb ik eigenlijk elke dag pijn. Ik ben nu in 5 weken tijd 3 keer bij Monique geweest en….ik kom aan, al 3 kilo. Ook heb ik nu pijnvrije dagen. Geen idee wat er gebeurt, maar het werkt.”

Marit
“Er is een klein wonder gebeurd, al jaren heb ik pijn in mijn arm. Artsen hebben niet kunnen ontdekken wat de oorzaak was en het niet kunnen behandelen. En nu is de pijn ineens weg!”

Ferdinant
“Ik leek door de tafel te zakken, voelde me heel zwaar. Op bepaalde plaatsen begon het erg te kriebelen. Ik rook een sterke brandlucht als van een open haard waarin dennenhout gestookt werd. Alles zat op slot, ik kon me niet bewegen. Mijn vingers tintelden. Ik rook daarna een zeeplucht, wasmiddel. Ik zag een hele felle, gele bol, niet de zon. En het was alsof ik boven mijn eigen lichaam hing. Nu voel ik me alsof ik een paar uur geslapen heb.”

Dagmar
“Ik heb heel veel ruimte gekregen, vooral in mijn buik. Ik heb een specifiek dieet en heb me vlak voor de sessie niet helemaal aan de regels daarvan gehouden. Mijn buik speelde daardoor van tevoren op, dat is nu helemaal weg. Ook voelde ik allemaal stootjes, alsof mijn rug gemasseerd werd, vanaf mijn schouderbladen tot aan mijn heupen. Ik zag een hele grote wolk pluis als van een paardenbloem. En de kleuren oranje en geel. Ik voel me nu heerlijk.”

Christiaan
“Heerlijk om even te hebben kunnen uithuilen. Ik voel me veel lichter en snap nu dat ik verdriet heb om iets dat niet van mij is. Ik heb met Monique handelingen afgesproken waardoor ik het kan teruggeven en weet dat ik nu verder kan met mijn leven.”

Fatima
“Het effect begon in mijn buik, mijn bekken werd zachter gemaakt en ik voelde iets verschuiven onder mijn bh-bandje. Dit trok door naar mijn hoofd. Mijn hersencellen leken voller te worden en ik voelde energie naar een plek gaan rechtsonder mijn borst, waar ik het graag wilde hebben om iets te genezen. Ik heb het wel koud gekregen. Ik zag licht, de kleuren blauw wit en had een engelengevoel. Het leek alsof ik subtiel geaaid werd op meerdere plekken van mijn lichaam. Ik voel me nu groter dan voor de sessie, mijn cellen lijken gevulder; toch voel ik me lichter, alsof er overal meer ruimte gekomen is.”

Morena
“Mijn gedachten gingen continu alle kanten op. En ik voelde me drie keer zo groot, mijn voeten, mijn borstkas, alles. Mijn hoofd pompte en klopte, dat was niet zo prettig. Ik zag verschillende kleuren, heel mooi. Ik voelde warmte onder mijn schouderbladen en in mijn buik. Mijn lichaam maakte tikjes en mijn voeten en armen trokken wat. Ik had het idee dat ik niet meer hier was en ook mijn ademhaling stopte even. Niet eng, wel vreemd. Het lijkt nu alsof ik uit mijn lichaam ben gehaald en er weer in ben teruggezet.”

Ook een ervaring delen?

Zet deze dan op de Facebookpagina van time2heal of in het contactformulier als bericht.

Soms heb je geen gericht consult nodig, maar is het wel fijn eens van gedachten te wisselen over wat je beweegt. Speciaal daarvoor is er nu het “keukentafelgesprek”. Voor €20 per 30 minuten ben ik je gesprekspartner en kun je me helemaal uitvragen, of het nu commercieel of spiritueel is wat je wilt weten. Het hoeft niet aan mijn tafel te zijn dat we gaan praten, het mag ook bij jou, tijdens een wandeling of ergens op een terrasje. Wel even een afspraak maken….

Pin It on Pinterest

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Door verder te klikken gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Wij verzamelen geanonimiseerde cookies voor een gemakkelijk bezoek aan onze website. Enkel als u een contactformulier invult, verzamelen wij ook marketinggegevens, Zie onze privacyverklaring om te weten hoe wij hiermee omgaan.

Sluiten