Een heel jaar heel

Energetisch onderhoud is net zo belangrijk als het oplossen van acute problemen.

 

Een heel jaar heel voor maar € 995

Is het mogelijk te voorkomen dat je vastloopt? Ik denk van wel…. Daarom durf ik het aan je “een heel jaar heel” aan te bieden voor maar € 995. Een jaar lang onder mijn hoede voor die prijs is een koopje, maar jij bent dat waard! Tenminste, als we samen het voorwerk al gedaan hebben, die voorwaarde stel ik wel. Je bent al bij mij geweest om oud zeer op te lossen en je pad te gaan lopen.

En wat krijg je dan voor dat bedrag?

  • Elke 3 maanden een healing afgestemd op wat het moment van je vraagt. Wat gebeurt er momenteel met je? Welke processen zijn er gaande? Heb je ergens moeite mee? Hoe voel jij je deze periode van het jaar? Ben je in je element of juist niet? Wat heb je nodig optimaal te functioneren? Bewustwording is hiervan een belangrijk onderdeel. 
  • Daaromheen 5 consulten, weer exact afgestemd op wat jij nodig hebt. Deze consulten zijn meer therapeutisch van aard. Bedoeld om het inzicht in hoe jij in elkaar zit te vergroten. 

We kiezen steeds samen uit mijn uitgebreide gereedschapskist. En dat 9 keer per kalenderjaar!

  • Bij elk bezoek een flesje speciaal voor jou energetisch geladen water, een toepasselijk cadeautje en alle tips en trucs voor thuis om het behaalde effect vast te houden.
  • Tussentijdse hulp op afstand via chat, telefonisch of beeldbellen. Ik stem me op je af als je mijn hulp vraagt en los blokkades op terwijl jij in je luie stoel ligt.

Er is hulp voor jou, elke keer dat je het nodig hebt.

  • Als klap op de vuurpijl doe ik je je jaarhoroscoop cadeau rond je verjaardag. Deze maak ik niet zelf, ik ben geen astroloog, hiervoor ga je naar mijn lieve vriendin en gewaardeerd collega Natasia de Ridder.
  • In een speciaal consult vertelt ze je wat je te wachten staat voor het komend levensjaar, wat jouw thema’s zijn en wat er om aandacht gaat vragen.
  • Hierop borduren jij en ik in de consulten die je nog tegoed hebt voort.

Speciaal verjaardagscadeau: je jaarhorsocoop!

Meer weten of je direct aanmelden voor dit programma? Vul het contactformulier in en ik bel je om je vragen te beantwoorden of de agenda te trekken om direct je eerste afspraak in te plannen. Betaling in gelijke maandtermijnen is mogelijk. Besluit je gaandeweg het jaar dat je dit traject niet wilt voortzetten, dan verreken ik vooruitbetaalde bedragen met je pro rata. Mijn doel is altijd, dat je zonder mij verder kunt. 

Op naar een Heel Jaar Heel! Ik gun het je. Jij jezelf ook? 

Pin It on Pinterest

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Door verder te klikken gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

Wij verzamelen geanonimiseerde cookies voor een gemakkelijk bezoek aan onze website. Enkel als u een contactformulier invult, verzamelen wij ook marketinggegevens, Zie onze privacyverklaring om te weten hoe wij hiermee omgaan.

Sluiten