Bezield ondernemen

Krijg er weer zin in, hervind je passie en onderneem weer zoals je het van plan was toen je begon

Straal uit wat je wilt aantrekken

Bijna 30 jaar geleden maakte ik kennis met het bedrijfsleven. Eerst als vertegenwoordiger, toen in de marketing, later op salesmanagement en businessdevelopment functies. Ook had ik 10 jaar een telemarketingbureau met uiteindelijk 15 personeelsleden. Daarnaast bekleedde ik door de jaren heen vele bestuursfuncties. Leuk, leerzaam, ambitieus, stressvol en zeker de moeite waard.

Door alles liep 1 rode draad: zodra ik er niet meer met hart en ziel mee bezig kon zijn, liepen de resultaten terug. Ik ging krampachtig omzet binnenharken om de rekeningen te kunnen betalen of mijn directeur tevreden te houden. Maar doordat ik minder gepassioneerd werkte, bereikte ik het tegenovergestelde. Mijn charisma leed eronder en men deed juist minder graag zaken met me….

bezield ondernemen

Om succesvol te zijn, is het van het allergrootste belang dat je van je werk houdt, het met bezieling doet. Alleen als je iets doet wat je leuk vindt, kun je succesvol zijn. Je straalt die winning mood uit en als die ontbreekt… dooft de vlam en scoor je niet. Je buikgevoel, intuïtie is hierbij een belangrijke raadgever. Ik leer je hiermee contact maken en de signalen die je krijgt duiden. Ook neem ik je mee in een stuk energieleer. Je gaat ontdekken waar je op leeg loopt, hoe je dat lek kunt dichten en vervolgens hoe het te voorkomen. Van je ondernemerschap hoor je energie te krijgen, het is per slot van rekening jouw passie! 

Het niet bij je kern kunnen komen, is omkeerbaar. Ik kan je in 10 weken terugbrengen bij je oorspronkelijke drive en je je bezieling teruggeven. Met 1 op 1 sessies waarin ik je coach en mijn commerciële en spirituele vaardigheden aanspreek. En tussendoor steun en begeleid ik je onbeperkt op afstand.

Van alles wat we samen doen, krijg je verslagen per e-mail. Ik begeleid je naar het maximaal haalbare op dit moment. Je vindt rust en krijgt je passie terug. We gaan van inspanning naar ontspanning, van verkramping naar flow. Gaandeweg leer ik jou en je onderneming kennen. Mijn 2e vakgebied is de marketingcommunicatie en daar waar nodig kan ik je de juiste woorden aanreiken waarmee jij naar buiten kunt treden om meer omzet aan te trekken. Dit doe ik vanuit GrandLemon. Van alles rond Bezield Ondernemen krijg je een marketingfactuur, gewoon af te boeken op je zakelijke administratie.

Wil jij een praktische partner die je onder andere coacht op je bewustzijn en je je resultaten laat verbeteren door vooral weer lol te krijgen in je werk? Kun je het nut zien van iemand die intuïtief meer kan waarnemen dan alleen met haar fysieke zintuigen? Vul dan het contactformulier in en we spreken elkaar binnen een week!

Ga weer BEZIELD Ondernemen! Op korte termijn starten is mogelijk.

Dit speciale traject is alleen voor ondernemers en wordt met BTW gefactureerd. We maken samen de concrete invulling tijdens het gratis eerste gesprek.

Een traject Bezield Ondernemen duurt 10 weken en kost € 1.235,- excl. BTW, excl. eventuele diensten van derden.

Meer weten of kennismaken? Vul het contactformulier in en we maken een afspraak.

Monique Le Grand

  • 25 jaar gewerkt in het bedrijfsleven
  • 10 jaar zelfstandig ondernemer geweest met personeel
  • ik heb meegemaakt waar jij nu staat
  • gediplomeerd toezichthouder
  • ervaren bestuuurder
  • communicatiespecialist
  • ik kan met jou de vertaalslag maken naar omzet
Ik krijg je in 10 weken op de rit met een meetbaar resultaat!

Pin It on Pinterest